Harvey Nash organiseert workshop: X-Factor voor ZZP-ers


13 OKTOBER, 20091013 -- Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, organiseert op donderdag 19 november een gratis workshop voor freelancers. Deze workshop, genaamd `de X-Factor voor ZZP-ers', biedt nieuwe inzichten en tips om als freelancer succesvoller te worden.

Ondanks het optimisme van de freelancer is het in deze turbulente tijden van cruciaal belang je op de kaart te zetten en een toegevoegde waarde te bieden. In de workshop wordt door Arjan van den Born, zelfstandig organisatieadviseur en interim manager, dieper ingegaan op de vraag: Welke factoren zijn bepalend voor het succes en geluk van de ZZP-er? Daarnaast wordt ook inzichtelijk gemaakt wat de groei van het aantal freelancers betekent voor grote organisaties en hoe overheden en bedrijven hiermee om kunnen gaan. Eerder dit jaar is Arjan van den Born gepromoveerd op zijn proefschrift 'De succesfactoren van de carrière van de zelfstandige professional in de netwerkeconomie'.

Aanmelden en meer informatie
De gratis workshop vindt plaats op 19 november om 19:00 uur in Meeting Plaza, Planetenbaan 100 te Maarssen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.formspring.com/forms/?625263-7qJQjBNUdl.

------------------------

Over Harvey Nash
Harvey Nash, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 4.000 professionals in 39 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl





Ingezonden persbericht