Gemeente Noordwijkerhout

13/10/2009 - College bezoekt centrum

Het college van burgemeester en wethouders heeft gedurende de collegeperiode een bezoek gebracht aan diverse wijken van onze gemeente. De bewoners van de wijk kunnen tijdens de rondwandeling van de collegeleden op informele wijze met hen in contact treden. Vooraf ontvangen zij een brief, waarin de route en het tijdschema staan vermeld.

Op maandagavond 5 oktober 2009 bracht het college een bezoek aan het centrum van Noordwijkerhout. Zij werden vergezeld door een medewerkster van Woningstichting St. Antonius van Padua en vertegenwoordigers van Stichting Huurdersbelangen. Ondanks de regen werden zij door een aantal bewoners aangesproken.

De onderwerpen die zij aan de orde stelden, hadden o.a. betrekking op te hard rijden, het ontbreken van speelvoorzieningen, openbaar groen, kapotte straatverlichting, woonproblematiek en parkeerproblemen.

Het college zal laten nagaan of er aan de naar voren gebrachte situaties iets gedaan kan worden, zodat het nog prettiger wonen is in het centrum van Noordwijkerhout.

Ga naar de nieuwsbrief