Hewlett-Packard

2009-10-12

AMSTELVEEN, 12 Oktober 2009 - HP kondigt vandaag aan dat zij bij Fair-play BV uit Amsterdam een nieuwe HP Scitex FB6100 printer heeft geïnstalleerd. Deze veelzijdige flatbed printer met UV inkt is geschikt voor zowel flexibele als harde toepassingen.

De nieuwe machine is bijgeplaatst in het bestaande machinepark van oa. een HP Sctiex FB7500, een HP Scitex XP2700 en een HP Scitex FB6100 van eerdere generatie.

"Met deze nieuwe HP Scitex FB6100 printer completeren we onze bestaande productie capaciteit", aldus Pieter Oorthuizen van Fair-play. "Onze HP Scitex FB7500 is de perfecte vlakbed printer voor grote runs. Met deze nieuwe printer kunnen we ook prima enkele stuks met hoge kwaliteit, proeven of kortere runs verwerken.

We hebben een goede reputatie opgebouwd door altijd de hoogste kwaliteit producten te leveren. De mogelijkheid van superhoge resolutie en witte inkt in de nieuwe printer, biedt ons de gelegenheid om ook op transparante en gekleurde ondergronden kleurgetrouwe prints te maken."

Met een van de grootste printtafels in de industrie (3.2 x 2m) biedt de HP Scitex FB6100 naast een zeer hoge printkwaliteit een enorme veelzijdigheid aan mediatoepassingen. Daarbij bieden de UV inkten een groot kleurbereik en levendige kleuren bij een resolutie van 1.270 bij 800 dpi op zowel flexibele als harde materialen.

"Doordat we nu in 8 kleuren met snelheden tot 50 m²/uur kunnen printen, betekent dat we onze klanten snel van kleurrijke displays kunnen voorzien," sluit Ooorthuizen af.

Fair-play heeft 13 mensen in dienst en levert aan diverse opvallende Nederlandse en Belgische retail klanten.

Over HP

Als 's werelds grootste technologiebedrijf met een portfolio die onder meer printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuren omvat, maakt HP technologiegebruik eenvoudiger voor al zijn klanten - van individuele consumenten tot ondernemingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op http://www.hp.com/.

Redactioneel contact:

Branko Lubking
Business Development Manager
Sign & Display
Tel: +31 (0)20 426 8799

Ben Dodson
Bespoke for HP
+44 (0)1737 215 200
ben@bespoke.co.uk

Hewlett-Packard General Western Europe
Startbaan 16, 1187 XR Amstelveen
P.O. Box 667, 1180 AR Amstelveen
The Netherlands
www.hp.com/go/graphic-arts
Enable JavaScript om Social Tagging links te zien

Privacyverklaring | Het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden

© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P.