Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Afsluiting van een succesvolle Summerschool voor Tele'Train

Maandag 12 Oktober 2009

Begin deze zomer is Tele'Train een nieuw initiatief gestart, namelijk de Tele'Train Summerschool. De zomer staat vaak voor een rustige periode. Dat dit voor u een uitermate geschikte periode is om te investeren in uw medewerkers door te trainen en op te leiden is gebleken uit het succes van de Tele'Train Summerschool.

De Tele'Train Summerschool omvatte cursussen voor verschillende doelgroepen binnen de organisatie en werd gegeven door professionele trainers die allen in het bezit zijn van veel praktische kennis binnen de contactcenter branche. De Summerschool trainingen van Tele'Train werden gegeven met een bijzonder zomers karakter. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze trainingen werden cursisten letterlijk en figuurlijk in beweging werden gezet, zodat zij na de zomerperiode vol spirit en enthousiasme weer aan het werk gingen. De effecten van een Summerschool zijn door cursisten als zeer positief ervaren en werkte plezier verhogend. Enkele quotes:
"De Summerschool heeft mij persoonlijk geraakt" - Ed Wicherts, Connexxion
"Ik heb de Walk in the Park ervaren als op een heel ontspannende manier een heel inspannend gesprek voeren, waarbij er verrassende wolkjes boven kwamen drijven" - Leonie Reeuwijk, Gemeente Zoetermeer

De trainingen van Tele'Train zijn ideaal -zo ook de gegeven Summerschool trainingen- als u enkele medewerkers gericht wil opleiden. Naast het bereiken van de specifieke trainingsdoelstellingen leren de cursisten van ervaringen van medecursisten die werkzaam zijn bij tal van verschillende organisaties. Door een gestructureerde en individuele aanpak worden doelstellingen en beoogde resultaten vastgesteld, waardoor Tele'Train tot een rendabel Summerschool traject komt voor elke klant.

Met enige trots wil Tele'Train alle geslaagde cursisten van de Summerschool 2009 nogmaals feliciteren met het behalen van hun certificaat. Ook volgend jaar zal Tele'Train opnieuw aan de slag gaan met dit mooie initiatief. De Summerschool is dé oplossing voor het motiveren en het opleiden van uw medewerkers in rustige zomermaanden. Wegens succes heeft Tele'Train besloten om eind 2009, begin 2010 tevens een Winterschool te starten met nieuwe eendaagse cursussen tegen een aantrekkelijk winterkorting van 20%. Kortom houd de website (www.teletrain.nl) in de gaten! En hopelijk tot ziens op de volgende Summerschool!