Nieuwbouwproject Kristal opgeleverd

13/10/2009 10:04

Stichting Vestia Groep

Op 10 september ontvingen de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning van het project Kristal in Ouderkerk. Inmiddels zijn alle koopwoningen opgeleverd.

Project Kristal, gebouwd voor de actievere senioren, staat op de IJsbaanlocatie en bestaat uit twee identieke appartementencomplexen van 8 ruime woningen. Een bijzonder aspect van dit project is dat de appartementencomplexen op een eiland zijn gebouwd. Het groene karakter van de omgeving wordt op het eiland benadrukt door een parkje tussen de wooncomplexen waar tevens het parkeren plaatsvindt. De appartementen hebben een vriendelijke uitstraling, de bakstenen gevel is afgewisseld met glas. De dakterrassen zorgen voor een speels beeld en bieden de bewoners de mogelijkheid om te genieten van de prachtige buitenomgeving. Op dit moment zijn er nog twee woningen te koop. Kijk voor meer informatie op www.woonwaardevol.nl

Over Vestia Midden-Nederland

Vestia Midden-Nederland is een van de 13 vestigingen van Vestia. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.woonwaardevol.nl

http://www.vestia.nl