Gemeente Nijkerk


Gemeente wil Nijkerkse Nederlands, Europees of Wereldkampioenen in de sport huldigen

De gemeente Nijkerk roept alle sportkampioenen uit 2008 die in de gemeente Nijkerk wonen op om zich bij de gemeente aan te melden. Het gaat om inwoners die in 2008 officieel Nederlands Kampioen, Europees Kampioen, of Wereldkampioen zijn geworden in een bepaalde sport.

De afgelopen weken heeft die oproep 8 aanmeldingen opgeleverd. Wethouder Theo Manten van de gemeente Nijkerk zet deze sporters op 13 oktober aanstaande in het zonnetje. Hoort u ook bij de kampioenen (of kent u zo iemand?), maar heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel! Aanmelden is mogelijk tot 1 oktober aanstaande. Acht kampioenen zijn inmiddels bij de gemeente bekend. Het gaat om inwoners van de gemeente Nijkerk die kampioen werden in de atletiek (1000 meter), het mennen (twee-span ponys), step estafette, westernriding, mini bike, ponyrijden en hondensport. Zij ontvangen op korte termijn een uitnodiging voor de feestelijke bijeenkomst.

Hoe opgeven?
U kunt uw aanmelding tot 1 oktober bij voorkeur mailen naar sportkampioenen2008@nijkerk.eu.

Een brief schrijven kan ook:
Gemeente Nijkerk, afdeling Samenlevingszaken,
t.a.v. de heer S. Meere, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

Vermeld op uw aanmelding de naam, het adres, de woonplaats en de geboortedatum. Ook vragen wij u op te geven om welke sport het gaat en de datum waarop het kampioenschap plaatsvond. Zet u daar alstublieft ook bij, of het een Nederlands, Europees of Wereldkampioenschap betreft en of u/de kampioen dit alleen of met een team heeft behaald.

Wanneer u/de kampioen verbonden bent/is aan een vereniging, vragen wij u ook de naam van deze vereniging door te geven. Wij stellen het op prijs als u ook wat achtergrondinformatie geeft. U kunt denken aan: sportbeleving van de winnaar, motivatie, hoe lang beoefent de kampioen de sport al, hoe bijzonder is de prestatie, of andere achtergrondinformatie die u belangrijk vindt.