Gemeente Hoorn

Acties Bureau Stadstoezicht - Week 41

In week 41 hebben de toezichthouders van Bureau Stadstoezicht wederom verschillende hangpleklocaties gecontroleerd. Hier werden jongeren aangetroffen die in het bezit waren van alcoholhoudende dranken. Sommige van deze jongeren waren jonger dan 16 jaar. Zij hebben de drank moeten weggooien en kregen een waarschuwing.

In de Kersenboogerd hebben de toezichthouders gecontroleerd op hondenoverlast en het onjuist aanbieden van afval. Voor het niet aanlijnen van de hond werd 1 boete uitgedeeld. Ook bezochten zij een aantal scholen vanwege het project verkeersveiligheid rond basisscholen. Hierbij zijn 11 waarschuwingen uitgedeeld voor verkeerd parkeergedrag.

Op donderdag 8 oktober volgde een cameraploeg van het Avro-programma Op de bon een aantal toezichthouders tijdens hun werk. Het doel van deze opnames is om het werk van de integraal toezichthouders van Bureau Stadstoezicht in beeld te brengen. De beelden worden naar verwachting binnen 1,5 maand uitgezonden. Laatste wijziging van deze pagina: 9 oktober 2009