Ingezonden persbericht

Persbericht

SPSound: Friday Selection
Wekelijks muziekprogramma waarin lokale en internationale kunstenaars optreden, variërend van avontuurlijke indiebands tot elektronische glitch hop acts. Wij willen jou betrekken bij uitdagende en speelse concepten, uitzonderlijke optredens en entertainment van het hoogste niveau.

Fata 'el Moustache' Morgana | The Heykids DJs (Katapult) | DJ El-Jo

Vrijdag 09 oktober 2009, Aanvang 22:00 uur
Zaal: Chapel
Toegang: ¤ 5.00
Reserveren via: media@smartprojectspace.net
SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam

()

Fata 'el Moustache' Morgana

Echte professionals en echte crowd-pleasers: Fata 'el Moustache' Morgana gaat linea recta naar de top! De muzikale stijl van Fata 'el Moustache' Morgana, kan omschreven worden als 'voor ieder wat wils'. Disco, hard rock, funk, Europop: ze doen het allemaal, en vaak zelfs in een nummer. Sinds hun oprichting hebben ze in zalen als Paradiso, Frascati, Het Rozentheater en Bitterzoet gestaan. Ook namen ze deel aan manifestaties als Buitenbandfestival en het Amsterdammer van het jaar-gala in 2006 in de Stadsschouwburg. Of het nu in een kleine club of in een grote zaal is, de jongens van 'el Moustache' doen hun ding: keihard rocken!

Dit jaar zijn een paar van hun neo-klassieke nummers eindelijk op een 6-track EP gezet. Het lanceringsfeest in OT301 gaf een mooi totaalbeeld van hun vele sounds en stijlen: van het broeierige, lugubere 'Mooie Mannen' tot de hi-NRG dance 'Yeah Girl!' .
The Heykids DJs (Katapult)

The Heykids DJs hebben de verbazingwekkende gave te herkennen wat nieuw en opwindend is in de underground dancescene. Met veel flair hebben ze Amsterdam sinds 2007 veroverd dankzij een aantal door critici goed ontvangen grote feesten en gedenkwaardige dj-sets. Door de kwaliteitsmuziek van de Heykids zet je je zorgen met een grote grijns opzij. Hun optreden verrast, provoceert en windt de menigte op. Iedere track is een hoofdstuk in het verhaal dat ze van elke show maken.

DJ EL-Jo
DJ EL-Jo mengt verschillende muziekstijlen: Funk, Soul, (Acid-)Jazz, Hip hop, Klezmer, Gypsy, Afrikaanse muziek en moderne beats. Hij maakt het wekelijkse radioprogramma Mugezond op Dfm.nu.

SMART Project Space wordt ondersteund door: de Mondriaan Stichting; Gemeente Amsterdam; Bureau Broedplaatsen; Stichting DOEN; Het Nederlands Filmfond; Prins Bernhard Cultuurfonds; VSBfonds; Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Nederlandse Fonds voor Podiumkunsten.



Ingezonden persbericht