Gemeente Zwolle

Wijkplatform Zwolle-Zuid op 7 oktober

Datum uitgave persbericht: 09/30/2009

Wijkwethouder Martin Knol nodigt bewoners uit voor het wijkplatform Zwolle-Zuid. De wijkbijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 7 oktober 2009 in basisschool De Ichtus, aan de Zwarteweg 46. Het wijkplatform begint om 19.15 uur.

Tijdens de bijeenkomst worden onder meer de onderstaande punten besproken:

* Sinds begin dit jaar zijn de Belangenvereniging Schellerdriehoek, de wijkenvereniging Zwolle-Zuid en de gemeente samen aan de slag gegaan om een ontwerp te maken. U krijgt een verslag van de aanpak en samenwerking.

* Leefbaarheid en veiligheid van Zwolle-Zuid. Janny Knol, teamleider politie IJsselland en Hanneke Valkeman, wijkmanager gemeente Zwolle, gaan naar aanleiding van de uitkomsten van het Buurt-voor-Buurt onderzoek met u in gesprek over de leefbaarheid en veiligheid van Zwolle-Zuid.

Spreekuur

Zoals gewoonlijk houdt wijkwethouder Martin Knol voorafgaande aan het wijkplatform een spreekuur vanaf 18.45 uur. Daarbij gaat het persoonlijke vragen en opmerkingen. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden bij de wijkmanager, mevrouw Hanneke Valkeman, te bereiken via het wijkservicepunt Zuid, telefoon (038) 498 23 73.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op deze website.