Oranjewoud


Oranjewoud en Moons tekenen samenwerkingsovereenkomst

Heerenveen, 7 oktober 2009 - Ingenieursbureau Moons uit Waalwijk en Ingenieursbureau Oranjewoud B.V. uit Heerenveen gaan actief met elkaar samenwerken op het gebied van rioolinspecties.

In de afgelopen 10 jaar hebben Moons en Oranjewoud al veel samengewerkt. Met deze overeenkomst willen beide bedrijven de samenwerking verder intensiveren. Door een actieve koppeling te realiseren tussen het product Rioscoop van Moons en GBI/Riolering van Oranjewoud ontstaat voor de klant nu een complete oplossing op het gebied van rioolinspecties.

Ingenieursbureau Moons is gespecialiseerd in de rioleringstechniek en bestaat al 21 jaar. Het bureau heeft veel kennis op het gebied van inspectiegegevens en de invloed daarvan op het beheer en onderhoud van rioleringsstelsels. Juist de visualisatie van deze gegevens, zowel in detail als op netwerkniveau, leidt tot vernieuwende inzichten.

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. GBI is het geïntegreerde beheerinformatiesysteem ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. Dit administratieve pakket wordt inmiddels door 184 organisaties gebruikt. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 114 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met Ingenieursbureau Moons van harte.