Gemeente Oirschot

Gemeentebegroting 2010

Elk jaar stelt de gemeente een begroting op. Hierin staan de plannen die burgemeester en wethouders hebben gemaakt voor volgend jaar. Ze vertellen hierin ook wat het uitvoeren van die plannen kost en hoe ze aan het geld daarvoor willen komen. Die plannen hebben vaak ook financiële gevolgen voor de jaren daarna. Dit brengen we allemaal in beeld via de begroting.

Besluitvorming over de plannen

Op 27 oktober is er een besluitvormende raadsvergadering om de begroting 2010 vast te stellen. Deze vergadering begint om 18.00 uur in het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Â

Wanneer de begroting is vastgesteld is het niet zo dat alle plannen tot in detail vastliggen. Komend jaar werken en voeren we de projecten verder uit. Daarbij betrekken we voor zover mogelijk de mensen die direct met een plan te maken krijgen.

Â

Nadat de gemeenteraad de begroting heeft vastgesteld verschijnt er zoals ieder jaar een speciale editie van de Oirkonde. Hierin gaan we dieper in op de belangrijkste plannen voor volgend jaar.

Â
Begroting inzien?

De gemeentebegroting ligt tot en met 27 oktober ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis in Oirschot. Hij is ook te vinden op de gemeentelijke website.

U kunt een papieren exemplaar van de begroting krijgen tegen betaling van de kosten.

Â