Ingezonden persbericht


Rijswijk, 7 oktober 2009

PERSBERICHT

Drukkerij Offset Service deels verder binnen Thieme GrafiMedia Groep

Drukkerij Offset Service uit Valkenswaard wordt voor een deel door Thieme GrafiMedia Groep overgenomen. Het hele team van commercie, ordermanagement en DTP zet per vandaag met dertien medewerkers haar werkzaamheden in Valkenswaard voort onder de naam Offset Service. De productie zal worden ondergebracht bij andere Thieme-ondernemingen.

Frank Wijnen, directeur van Drukkerij Offset Service: "De huidige markt is zo concurrerend dat verdere schaalvergroting in de productie noodzakelijk is. In Thieme hebben we een ondernemende partner gevonden die zowel in vellenoffset, heatset rotatie als printing-on-demand het volume in huis heeft om een unieke schaalgrootte te bereiken. Vanuit Valkenswaard focussen we ons op het verlenen van optimale dienstverlening aan onze relaties."

Mark van der Kallen, algemeen directeur Thieme GrafiMedia Groep: "Thieme optimaliseert op dit moment in zeer hoog tempo haar grafische bedrijven. Enerzijds beperken wij snel het aantal productielocaties en de daarmee samenhangende kosten, anderzijds willen wij actief de omzet laten groeien, onder andere door overnames. Het is daarbij essentieel dat onze klanten tevreden zijn over de geleverde kwaliteit en dienstverlening. Onze business lines ICT services, Uitgeven en Communicatie & design bieden onze relaties een interessante extra toegevoegde waarde, zeer aantrekkelijk in deze tijd waarin veel partijen kritisch naar hun kosten kijken. Zowel voor onze relaties als voor Thieme is dit een uitdagende periode. Wij grijpen de huidige recessie aan om nog klantgerichter te werken. Achteraf bezien een mooi startmoment voor een 'lean and mean' organisatie."

Thieme GrafiMedia Groep
Thieme GrafiMedia Groep, één van de grootste spelers op de Nederlandse grafimediamarkt, biedt totaaloplossingen voor communicatievraagstukken. De vier business lines Print en grafische dienstverlening, ICT services, Uitgeven en Communicatie & design zijn samen goed zijn voor een jaaromzet van ruim E 200 miljoen. Op het gebied van vellenoffset en printing-on-demand is de groep in Nederland marktleider. Ook is de groep actief op het gebied van heatset- en smalbaanrotatie. Thieme heeft circa 1.250 mensen in dienst. Meer informatie is te vinden op www.thiemegroep.nl.



Ingezonden persbericht