Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

7 oktober 2009

Ronald Motta kandidaat voor het lijsttrekkerschap PvdA Rotterdam

PvdA-raadslid Ronald Motta stelt zich donderdagochtend om 11 uur kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Rotterdam. Hij overhandigt alle vereiste handtekeningen voor deelname aan de lijsttrekkersverkiezing aan het Rotterdamse partijbestuur (Willem Smalthof 95).

Motta wil een vernieuwend links geluid laten horen in Rotterdam. Tegelijkertijd met de bekendmaking van zijn kandidatuur presenteert hij daarom een baanbrekend nieuw plan om de betrokkenheid van Rotterdammers bij het besturen van de stad te vergroten. "Ik wil dat we weer eerst naar de mensen op straat luisteren voor we beleid gaan maken dat hen allen treft," Aldus Motta. "Onze stad heeft een geweldige capaciteit aan creatief vermogen. Het is aan ons om die kracht en intelligentie te bundelen. Zo werken wij samen aan een sterke toekomst voor onze stad."

De betrokkenheid van burgers moet wel worden beloond. Motta wil dit doen via een Rotterdamse Punten Bank. Daar kunnen Rotterdammers die met goede ideeën komen, sparen voor een bezoek aan culturele activiteiten, cursussen, gratis parkeren, enz.

De komende weken zal Motta meer vernieuwende plannen presenteren. Het eerst volgende plan wordt gepresenteerd op 16oktober om ...15.00 uur in Rotown.

Voor redactie:

Bijgaand treft u de ledenbrief van Ronald Motta met een verdere uitleg over zijn baanbrekende plan voor het vernieuwde burgerinitiatief.