TNT Post en Jill & James feliciteren KLM met '90 jaar vol inspiratie'

07/10/2009 16:26

TNT Post

SCHIPHOL, 7 OKTOBER 2009 - Vandaag hebben TNT Post en Jill & James op ludieke wijze de KLM gefeliciteerd met haar 90-jarig bestaan. In het Bemanningencentrum op Schiphol overhandigde een postbode van TNT Post en een 'crew' van Jill & James een superformaat verjaardagskaart aan Danielle Burgering-Dekker, stewardess van de KLM. Uniek aan de verjaardagskaart is dat deze is gefrankeerd met een eveneens op superformaat uitgevoerde postzegel uit de serie '100 jaar gemotoriseerde luchtvaart in Nederland' die 1 oktober jl. door TNT Post is uitgegeven. Op de bewuste postzegel prijkt een Boeing 747 van de KLM, taxiënd over de Polderbaan.

Jill & James is sinds april van dit jaar het verkooppunt van TNT Post op Schiphol Plaza, waar klanten in het TNT Postkantoor terecht kunnen voor het kopen van postzegels, strippenkaarten en OV-abonnementen en het afleveren van brieven en pakketten.

Retailmanager Rozemarijn Wildeman van TNT Post: "Jill & James biedt een uniek en compleet concept voor medewerkers van bedrijven die op en rondom Schiphol zijn gevestigd, maar uiteraard ook voor het 'gewone' winkelend publiek. Behalve een TNT Postkantoor is er een medicijnenservice, een 'groene' stomerij (ook voor verstelwerk van kleding en voor schoenreparaties), een geldautomaat en oplader voor de Chipknip, een loopbaanbemiddelingsbureau en een Telemedium waarmee het mogelijk is om via een live verbinding met diverse overheidsdiensten en dienstverleners op afstand face-to-face te communiceren. Het TNT Postkantoor is hier helemaal op zijn plaats. Deze jubileumdag van de KLM hebben wij samen met Jill & James ook aangegrepen om de nieuwste postzegels van TNT Post, gewijd aan 100 jaar gemotoriseerde luchtvaart in Nederland, onder de aandacht te brengen van de klanten van Jill & James. De 50 eerste klanten ontvingen iets extra's, namelijk een miniatuur TNT-vliegtuig."

100 jaar gemotoriseerde luchtvaart in Nederland

Het postzegelvel '100 jaar gemotoriseerde luchtvaart in Nederland' kost 4,40 eurocent. Het bevat tien verschillende postzegels met een frankeerwaarde van 0,44 eurocent. De postzegels zijn zolang de voorraad strekt op Schiphol Plaza alleen verkrijgbaar bij het TNT Postkantoor van Jill & James.

Over TNT Post

TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 400.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet van TNT Post over het tweede kwartaal 2009 bedroeg 1,020 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

Over Jill & James

Jill & James biedt een uniek concept met allerlei handige diensten onder één dak, een waardevolle aanvulling op het gevarieerde winkelaanbod van Shopping Centre Schiphol Plaza. Behalve een TNT Postkantoor omvat Jill & James een medicijnenservice, een 'groene'stomerij (ook voor verstelwerk van kleding en schoenreparaties), een geldautomaat en oplader voor de Chipknip, een loopbaanbemiddelingsbureau en een Telemedium waarmee het mogelijk is om via een live verbinding met diverse overheidsdiensten en dienstverleners op afstand face-to-face te communiceren. De Jill & James is gevestigd in Aankomst 4 (tegenover de HEMA). Schiphol Plaza telt bijna 70 winkels en horecagelegenheden, is voor iedereen toegankelijk en is 365 dagen per jaar van 7.00 uur tot 22.00 uur geopend.

EINDE BERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

TNT Post

Evelien de Ruiter, woordvoerder

Telefoonnummer: 06 53 58 31 00 of 070 334 76 66

E-mail: evelien.de.ruiter@tntpost.nl

Jill & James

Cees Hoogesteger

Telefoonnummer: 06 53 26 39 25

Wilt u de persberichten van TNT Post voortaan niet meer ontvangen, stuur dan een email naar mediavoorlichting@tntpost.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.