Gemeente Medemblik

Eerste 'boom' opgezet voor Wognumse nieuwbouwwijk

Op maandag 5 oktober jl. heeft wethouder Kasper Gutter het officiële startsein gegeven voor de verkoopcampagne van nieuwbouwplan `Bloesemgaerde' aan de noordwestkant van Wognum. Met het onthullen van het grote informatiebord op de bouwlocatie, is als het ware de eerste `boom'opgezet voor de toekomstige nieuwbouwwijk tussen de boomgaarden.

De verkoop start op maandagavond 26 oktober as. vanaf 19.00 uur in Partycentrum Stam in Wognum.

Wethouder Gutter onthulde afgelopen maandag het informatiebord waarop de toekomstplannen voor nieuwbouwplan `Bloesemgaerde' in Wognum staan weergegeven.

De aanwezigen konden hierna direct een blik werpen op de artist impressions van deze
toekomstige wijk van het Westfriese `tuindorp' van Hoorn. Helemaal onbekend waren die bouwplannen niet meer, want Ontwikkelingscombinatie USP-De Peyler had al eerder melding gedaan van dit toekomstige uitbreidingsplan. Mede daardoor is de aandacht van veel belangstellenden al geprikkeld, wat blijkt uit het grote aantal aanvragen om nadere informatie over `Bloesemgaerde' die USP-De Peyler de laatste maanden hebben ontvangen.

Nostalgisch en oerdegelijk
Ronald Tool, senior projectmanager van USP-De Peyler: "ik vind de interesse voor `Bloesemgaerde' best begrijpelijk. Dit wordt de mooiste wijk van Westfriesland!" vertelt hij trots. "De opzet is ruim en de locatie - in een sfeervol dorp en vlakbij Hoorn met talloze voorzieningen - is ideaal." Het Wognumse nieuwbouwproject biedt een rijke schakering aan woonmogelijkheden: vrij- en halfvrijstaande villa's, twee-onder-één-kapwoningen, royale hoekwoningen, geschakelde verbrede woningen en niet te vergeten vrije kavels. `Bloesemgaerde' wordt gevormd door zes woonvarianten, elk met hun eigen specifieke karakter en drie gemeenschappelijke kenmerken: een nostalgische uitstraling (passend bij de dorpse omgeving), natuurlijke materialen en een oerdegelijke kwaliteit.

Verkoopavond
De verkoop start op maandagavond 26 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in Partycentrum Stam, Raadhuisstraat 3 in Wognum. Ook intekenen voor een woning van uw keuze is dan al mogelijk.

Meer info: www.bloesemgaerde.nl