Gemeente Beek


Ondernemers besparen én verdienen met de KvK

Investeringsregeling âBespaar en Verdien!â van start

Â

KvK-directeur Wil Houben heeft vandaag met trots het startschot voor de officiële openstelling van de investeringsregeling â Bespaar en Verdien!â, het grootste project van de Kamer van Koophandel Limburg ooit, gegeven. De regeling, welke in samenwerking met de provincie Limburg in het leven is geroepen, helpt Limburgse mkb-ondernemers met het besparen van energie én energiekosten. Limburg gaat nóg duurzamer ondernemen.

Â

Het is een toenemende trend, ondernemers zetten steeds vaker in op duurzaamheid. Met de stimuleringsregeling âBespaar en Verdien!â kunnen ondernemers zich aanmelden voor een gratis energiescan. Deze scan biedt ondernemers praktische informatie over mogelijke energiebesparende maatregelen, advies over de best passende maatregelen én een financiële bijdrage van maximaal ⬠5.000,- voor één of meerdere te nemen besparende maatregelen.

Â

De Kamer van Koophandel Limburg ondersteunt, in samenwerking met de Provincie Limburg, met een fonds van 1,85 miljoen euro Limburgse bedrijven om te komen tot energiebesparende maatregelen. Met recht trots is directeur Wil Houben: "Met deze regeling willen wij ondernemers aanzetten om te investeren. Juist nu in deze economische tijd. Deze regeling kan een investeringsimpuls in de Limburgse economie veroorzaken van 5 tot 10 miljoen.â

Â

De regeling loopt van 30 september 2009 tot en met 31 maart 2011, tenzij het fonds eerder is uitgeput. Meer informatie over deze investeringsregeling vindt u op www.bespaarenverdien.nu.

Te downloaden:

* Flyer_Bespaar_en_Verdien.pdf (3,27 MB)