Frédéric Guez benoemd tot directeur Frankrijk en Benelux bij Genworth

07/10/2009 12:05

Trimedia

Parijs, 7 oktober 2009

Genworth Financial maakt de benoeming bekend van Frédéric Guez in de functie van directeur voor de Benelux.

Frédéric Guez is in november jongstleden benoemd tot directeur voor Frankrijk en hij geeft nu leiding aan de twee eenheden.

Frédéric Guez, 33 jaar, heeft een studie bedrijfsvoering aan het MBA-instituut in Parijs met goed gevolg voltooid. Frédéric is zijn loopbaan begonnen als financieel analist bij American Express. In 1999 gaat hij naar GE Sovac, waar hij de functie van controller bekleedt op de afdeling onroerend goed, waarna hij gedurende twee jaar het FMP-programma (Financial Management Program) volgt binnen verschillende eenheden van General Electric over de hele wereld.

In mei 2002 treedt hij als financieel controller in dienst bij GE Assurances, een Franse vestiging van Genworth Financial. Hij wordt in 2003 Risk Manager voor Frankrijk en vervolgens voor de regio Midden-Europa. In 2006 bekleedt hij de functie directeur ontwikkeling voor de regio Midden-Europa voordat hij in november 2008 wordt benoemd tot directeur voor Frankrijk.

Over Genworth Financial

Genworth Financial, Inc. (NYSE : GNW) is een internationale verzekeringsmaatschappij die staat vermeld op de Fortune 500-lijst en die financiële-zekerheidsproducten verstrekt. Genworth beheert meer dan 100 miljard dollar aan activa en heeft ongeveer 6000 mensen in dienst in 25 landen ter wereld. De producten en diensten van Genworth komen tegemoet aan de behoeften van ruim 15 miljoen klanten op het gebied van beleggingen, verzekeringen en pensioenen. Het hoofdkantoor van Genworth Financial bevindt zich in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten. De onderneming, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1871, is sinds 2004 beursgenoteerd. Genworth Financial Lifestyle Protection heeft de rating A- van Standard & Poor's vanwege zijn financiële soliditeit.

Ga voor meer informatie naar www.genworth.com





http://www.genworth.com