Hauck & Aufhaeuser, gevestigd in Luxemburg, gebruikt de kracht van Equitrak(TM) 07/10/2009 10:07

PR Newswire

NEW YORK, October 7 /PRNewswire/ --

- Equitrak is de toonaangevende Enterprise-Class oplossing voor de administratie van alternatieve investeringen

De Vitech Systems Group, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Hauck & Aufhaeuser Alternative Investment Services S.A. ("HAAS") Equitrak uitgekozen heeft voor zijn nieuwe administratieplatform voor alternatieve investeringsstructuren. Hauck & Aufhaeuser heeft Equitrak gekozen wegens zijn onovertroffen boekhoudsysteem voor fondsen, administratie van partnerschappen en mogelijkheden voor beheersrapportage.

"Wij voeren de administratie van fondsen uit voor vele van de meest vooraanstaande investeringsorganisaties in Europa. Onze activiteiten groeien en wij moeten in staat zijn te voldoen aan een breed scala van complexe boekhoudkundige eisen, behoeften voor het voldoen aan wetten en regelgeving en vereisten voor rapportage verspreid over een gevarieerde serie soorten fondsen en bezitsklassen", zei Jurgen Maximini, Managing Director voor Hauck & Aufhaeuser in Luxemburg. "Equitrak zal ons de mogelijkheid geven om dit te doen op een zeer plooibare manier en het ons tegelijkertijd mogelijk te maken de activiteiten te verbeteren en de kosten in toom te houden."

Equitrak geeft Hauck & Aufhaeuser en andere organisaties één enkele, volledig geïntegreerde administratieve en beheersoplossing. De veel omvattende mogelijkheden van Equitrak kunnen verenigde en niet-verenigde fondsen verwerken, evenals complexe feeder fund structuren, boekhoudkundige vereisten in verschillende rechtsgebieden, uitgebreide toewijzingsregels, het verwerken van meerdere valuta's en uitgebreide rapportagevereisten. Equitrak is één enkele oplossing die ook krachtige methoden bevat voor het verlenen van diensten aan investeerders, het verwerken van documenten, het beheer van de werkstroom en op het web gebaseerde zelfservice diensten.

"Wij zijn erg ingenomen dat wij een partnerschap aan zijn gegaan met Hauck & Aufhaeuser met betrekking tot de invoering van hun Equitrak platform", zei Frank Vitiello, President van de Vitech Systems Group. "Het doet ons evenzeer genoegen om onze eerste installatie in Luxemburg uit te voeren voor deze vooraanstaande organisatie."

Hauck & Aufhaeuser voegt zich bij de familie van alternatieve bezitsorganisaties en administrateurs van fondsen overal in de wereld.

Over Hauck & Aufhaeuser in Luxemburg
Hauck & Aufhaeuser Alternative Investment Services S.A. is een dochteronderneming van Hauck & Aufhaeuser Banquiers Luxembourg S.A. en Hauck & Aufhaeuser Investment Gesellschaft S.A. HAAS is opgericht in 2008 en biedt het volledig scala aan administratieve diensten voor gereguleerde en niet-gereguleerde alternatieve investeringsstructuren. HAAS beheert 6 miljard Euro in 24 fondsen.

Over de Vitech Systems Group, Inc.
De Vitech Systems Group, Inc. is een vooraanstaand leverancier van software en diensten aan de alternatieve bezitsgemeenschappen. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en zijn basis van cliënten overal in de wereld strekt zich uit van Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden Oosten. Meer informatie over Equitrak is te verkrijgen op www.vitechinc.com of stuur een e-mail naar sales@vitechinc.com.

Laura Sankowich, Vitech Systems Group Corporate Communications, +1-646-344-5584, lsankowich@vitechinc.com






-