Gemeente Haaren


Aanbesteding infrastructurele werkzaamheden

Aanbesteding infrastructurele werkzaamheden

terreininrichting.jpg
Wij zijn een openbaar aanbestedingstraject gestart voor de civieltechnische werkzaamheden voor de nieuw te realiseren Gemeentewerf, Brandweerkazerne en Milieustraat op de locatie Helvoirtseweg 6B in Haaren.

Het werk omvat alle infrastructurele werken waaronder het grondverzet, de aanleg van gescheiden rioolstelsels inclusief de milieukundige controlevoorzieningen, het aanbrengen van diverse typen straatwerk waaronder vloeistofdichte vloeren, de realisatie van retentiebekkens, de realisatie van een tweetal stortbordessen, de verplaatsing en opbouw van het huidige Klein chemisch Afval depot en de realisatie van een tweetal weegbruggen inclusief kassa-unit. De werkzaamheden worden naar verwachting grotendeels in 2010 uitgevoerd. Op www.aanbestedingskalender.nl kunt u de volledige omschrijving van het werk raadplegen.

De aanleg van de geplande bebouwing (= hoofdgebouw met hierin de brandweerkazerne en gemeentewerf, de zoutloods en de open stalling) maakt geen onderdeel uit van deze aanbesteding