Gemeente Zwolle

Wethouder nodigt bewoners uit voor het wijkplatform Wipstrik

Datum uitgave persbericht: 10/01/2009

Wijkwethouder Janco Cnossen nodigt bewoners van Wipstrik uit voor het wijkplatform op woensdagavond 7 oktober 2009. De bijeenkomst wordt gehouden in wijkcentrum De Bestevaer, vanaf 19.30 uur.

Agenda

Tijdens de bijeenkomst worden onder meer de volgende punten besproken:
* Voortgang reconstructie Ceintuurbaan: gemeentelijk projectleider dhr. F. Michel geeft toelichting

* Voortgang projecten wijkbudgetten: toelichting door de prijswinnaars

* Betje Wolffstraat: voortgang bouwplan en vooraankondiging inloopbijeenkomst 13 oktober aanstaande over het groenplan

Voorafgaand aan het wijkplatform wordt om 19.00 uur een inloopspreekuur gehouden voor wijkbewoners die vragen en/of opmerkingen hebben met een individueel karakter. Het gaat daarbij om zaken die niet voor de hele wijk van toepassing zijn. Tijdens het spreekuur staan de wijkwethouder en de wijkmanager u rechtstreeks te woord. U hoeft zich voor dit spreekuur niet vooraf aan te melden.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkelingen in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt dat alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de ondersteuners van de wijkservicepunten via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 01-10-2009 tot 30-10-2009