25 mei 2009
Organisatie: Stichting Food Valley
Heerlijk gezond sap uit groenteafval, frites bereid zonder vet, ei tegen ouderdomsblindheid en Valess, de vleesvervanger die niet meer is weg te denken uit onze samenleving; het zijn de winnaars van de Food Valley Award. Afgelopen jaren behoorden zij tot de meest onderscheidende initiatieven op het gebied van innovatie, samenwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daarom zijn zij bekroond met de Food Valley Award. Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar noemen? De inschrijving voor de Food Valley Award 2009 is geopend.
De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifood-sector door ondernemerschap en kennis bij elkaar te brengen. Elk jaar bekroont de stichting Food Valley het meest onderscheidende project of initiatief op voedings(gerelateerd)gebied met de Food Valley Award. Provalor, HiFri, Newtricious en Campina namen deze gerenommeerde foodprijs vol trots al in ontvangst. Â
Gouden lidmaatschap
De prijs bestaat uit een kunstwerk van de hand van Olav Slingerland, een certificaat en een tweejarig gouden lidmaatschap van de Food Valley Society ter waarde van ⬠6.000,-. Daarnaast is er ruime publicitaire aandacht voor de genomineerden en de winnaar van de Award.
Deelname
Ondernemingen kunnen deelnemen aan de innovatieve strijd om de Food Valley Award 2009 door inschrijving via www.foodvalley.nl. Inschrijven is mogelijk tot 25 mei 2009. Na de sluitingsdatum zal de vakjury drie kandidaten nomineren. De uitreiking van de Food Valley Award vindt plaats tijdens de Food Valley Conferentie op donderdag 7 oktober in CineMec in Ede.
Meer informatie
Uitgebreide informatie over de procedure, de deelnamevoorwaarden en de beoordelingscriteria zijn te vinden op www.foodvalley.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de stichting Food Valley via telefoonnummer 0317 - 42 70 95 of via e-mail award@foodvalley.nl.
Meer over dit onderwerp
Meer informatie
Contact
stichting Food Valley
0317 - 42 70 95
award@foodvalley.nl