Gemeente Middelburg

Schuif aan bij de wijktafel

Binnenkort begint weer een nieuwe ronde wijktafels. De wijktafels vormen het overleg tussen bewoners, gemeente, de wijkwethouders en maatschappelijke instellingen, zoals politie, Woongoed en wijkverenigingen.

Onderwerp van gesprek op een wijktafel is de algemene gang van zaken in uw wijk en de leefbaarheid in het bijzonder. Dit is de kans om mee te praten over ontwikkelingen binnen uw wijk.

Wanneer en waar?

Maandag 5 oktober Nieuw Middelburg in Grandcafé Willem Dinsdag 6 oktober Dauwendaele/Mortiere in het Ontmoetingscentrum Dauwendaele
Woensdag 7 oktober Arnemuiden in De Arne
Donderdag 8 oktober Zuid in Het Palet (grote zaal) Maandag 12 oktober Veersepoort/Klarenbeek inGrandcafé Willem Dinsdag 13 oktober Nieuw- en Sint Joosland in het Dorpshuis Woensdag 21 oktober Griffioen in het Wijkverenigingsgebouw (OPDC) Donderdag 5 november Sint Laurens in het Van Cittershof Maandag 9 november Binnenstad in de Schouwburg
Dinsdag 17 november Stromenwijk/ât Zand in De Vergulde Baars

Nieuw Middelburg

Op de wijktafel Nieuw Middelburg geeft Eric Mostert (projectleider Rijkswaterstaat) een presentatie over de N57. Ook komen de activiteiten van de wijkbeheergroep aan de orde.

Dauwendaele/Mortiere

Tijdens de Wijktafel Dauwendaele/Mortiere is er een presentatie over het project laaggeletterdheid. Ook wordt er gesproken over het opstarten van een projectinterventieteam en een jeugdinterventieteam.

Arnemuiden

Op de agenda van de wijktafel Arnemuiden staat onder andere de sloop van voormalig Oriëntal Paradise en de mogelijke nieuwbouw. De heer Dillissen van Centrum Vastgoed Breda ligt dit punt toe. Ad van de Pas van de gemeente Middelburg legt de veranderingen uit bij de afvalinzameling. Ook de mogelijke sluiting verenigingsgebouw âde Arneâ komt aan de orde.

Zuid

Wijktafel Zuid gaat onder andere praten over het onderhoudsplan van de straten en het project Kunst in de wijk.

Welkom!

De wijktafels zijn voor iedereen vrij toegankelijk en beginnen om 20.00 uur. De zalen zijn geopend vanaf 19.30 uur. Behalve Stromenwijk/ât Zand, die vergadering begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Agendaâs en verslagen van eerder gehouden vergaderingen kunt u bekijken op www.middelburg.nl > wonen en leven > wijken en dorpen en dan wijktafels.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl