Politie Utrecht
Persberichten Heuvelrug, 12.25 uur

Utrecht, 04-10-2009

Politie zoekt getuigen van mishandeling

VEENENDAAL- De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 50-jarige man uit Veenendaal op vrijdagmiddag 2 oktober.

Omstreeks 16.05 uur kreeg de politie een melding dat een man op het fietspad aan de Hoofdstraat/Kerkewijk mishandeld was door een groep van 15 jongens met lichtgetinte huidskleur. Een van de jongens droeg een witte bodywarmer/jack met een capuchon. Een andere jongen droeg een grijs joggingpak. Getuigen zagen de groep verdwijnen in de richting van supermarkt Hoogvliet.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen, maar liep geen blijvend letsel op.

De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug op 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Vrouw gewond na slok op

MAARN- Een 19-jarige vrouw uit Maarn raakte in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 oktober gewond toen ze met een slok op haar bromfiets bestuurde.

Omstreeks 00.45 uur kreeg de politie een melding dat aan de Kapelweg een vrouw met haar bromfiets gevallen was. De politie kwam ter plaatse en de vrouw verklaarde gedronken te hebben. Door middel van een bloedproef wordt nog onderzocht of ze te veel gedronken had. Ze werd met kaakletsel naar het ziekenhuis gebracht. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Getuigen van mishandeling gezocht

VEENENDAAL- De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van twee 20-jarige mannen uit Veenendaal op zaterdagmorgen 3 oktober.

Omstreeks 02.35 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling van twee mannen aan de Kerkewijk. Ter plaatse bleek dat de twee een woordenwisseling hadden gekregen met een andere man. De man deelde klappen aan de twee uit en bedreigde hen. De twee liepen verwondingen in het gezicht op. De verdachte ging er bij het zien van de politie vandoor. Hij werd niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Het signalement van de verdachte luidt:


-man in de leeftijd van 23-26 jaar


-lichtgetinte huidskleur


-ongeveer 1.80 m lang


-zwart haar, iets opgeschoren


-donkere spijkerbroek en witte gympen/sportschoenen.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie van district Heuvelrug via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Jongen van 13 jaar aangehouden voor vernieling

DOORN- Een 13-jarige jongen uit Doorn is zaterdagmiddag 3 oktober aangehouden omdat hij een speeltoestel aan het vernielen was.

De politie kreeg een melding dat een groepje kinderen een speeltoestel aan het vernielen was. Ter plaatse bleek dat een 13-jongen met een aansteker vernielingen aan het toestel had aangebracht. Agenten hielden hem aan en nemen hem mee naar het politiebureau. Zijn vader werd in kennis gesteld en mocht hem ophalen. De politie bekijkt nog wat een gepaste straf is voor de jongen.