Scania


vrijdag 2 oktober 2009 10:37

Scania P280 EEV voor tegelhandel Van der Rijt B.V.

Breda, 2 oktober 2009 â Na 18 jaar trouwe dienst heeft Tegelhandel Van der Rijt B.V. te St. Anthonis onlangs de Scania P230 vervangen door een nieuwe Scania P280 EEV.

De nieuwe Scania P280 EEV van Tegelhandel Van Der Rijt B.V; een bewuste keuze zonder toevoeging van AdBlue
Vergroot foto

Van der Rijt kiest met deze EEV motor voor de schoonst mogelijke oplossing die op dit moment op de markt is, zonder dat AdBlue hoeft te worden toegevoegd. De nieuwe Scania is afgeleverd door de Scania dealer te Nijmegen.
Vanwege de steeds strenger wordende milieunormen heeft Van der Rijt besloten om de Scania P230 uit 1991 in te ruilen. Met de keuze voor de Scania P280 EEV DB 6x2*4HNA met EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) motor is Van der Rijt klaar voor de toekomst, aangezien de EEV norm officieel nog niet van kracht is. Dit stelt Van der Rijt in staat om wederom langere tijd met de truck te doen. Daarnaast geeft de milieubewuste keuze een goed signaal naar de klanten. De nieuwe Scania is voorzien van een Hiab 1220 Hi-pro duo kraan en heeft LED flitsers in plaats van zwaailampen. Om de veiligheid te verhogen is er een camerasysteem gemonteerd aan de zij- en achterkant.

Van Der Rijt B.V. is gespecialiseerd in tegels en natuursteen voor wand en vloer. Met een ruim assortiment en grote voorraad aan tegels en natuursteen (hardsteen, marmer, graniet en leisteen) worden vele grote en kleine deelpartijen op binnenstedelijke locaties gelost. Behalve de EEV motor zonder AdBlue hebben de wendbaarheid en bewezen veiligheid de doorslag gegeven om weer voor Scania te kiezen.

EEV

Neem de stap naar EEV. Laat minder uitstoot achter.