Saxion Hogescholen
BR>

wo 30 september 2009

Saxion symposium 'Ontdek de Brainflowers van de toekomst' /files/storage/mnc/AMASymposium-Brainflowers.gif

Op vrijdag 2 oktober 2009 organiseert de Academie Mens en Arbeid van Saxion het symposium 'Ontdek de Brainflowers van de toekomst' in het Saxion gebouw in Deventer.
Het symposium wordt speciaal georganiseerd voor professionals om kennis te maken met de opleiding Toegepaste Psychologie en inzicht te krijgen in wat de studenten voor hen kunnen betekenen. Gastspreker prof. dr. Ruut Veenhoven gaat deze middag dieper in op het thema 'Groter geluk voor een groter aantal'. Ruut Veenhoven

De opleiding
Individuen maar ook bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben steeds meer behoefte aan professionals op hbo-niveau die worden opgeleid om kennis en methoden uit de psychologie in de praktijk toe te passen.

De opleiding Toegepaste Psychologie van Saxion geeft studenten een kennisbasis als het gaat om diagnostisch en toegepast onderzoek maar ook op gebied van coaching, counseling en training en preventie. Tijdens hun studie bereiden ze zich voor op de werkvelden Klinische psychologie, Neuropsychologie, Ontwikkelingspsychologie/ Orthopedagogiek en Arbeids- en Organisatiepsychologie.

De eerste stagiair(e)s Toegepaste Psychologie gaan vanaf februari 2010 in de praktijk aan de slag.

Meer informatie over dit symposium kunt u vinden op saxion.nl/sta.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

De pers is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit symposium.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen Joop Cuppen, directeur Academie Mens en Arbeid, telefoon: 0570 - 603 073, e-mail: j.j.cuppen@saxion.nl.