FloraHolland


2 t/m 6 oktober: 'Bloemist on the move!' op marktplaats Bleiswijk

Een opvallende met bloemen beschilderde Fiat 500 en vier opvallende reclamezuilen trekken de komende twee maanden langs alle groothandels om reclame te maken voor de promotiecampagne: `Bloemist on the move!'. `Bloemist on the move!' is de nieuwe campagne van Bloemenbureau Holland en de VBW, die zich richt op bloemisten via de groothandels. Deze rondreizende presentatie is een bonte verzameling frisse ideeën waaruit bloemisten naar hartenlust kunnen putten om hun verkoop te stimuleren. Het actieprogramma 'Bloemist on the move' is vooral bedoeld om de onderlinge inspiratie te verhogen en zo mooie nieuwe initiatieven te laten ontstaan.

Een bezoekje aan de 'Bloemist on the move'-stand is voor iedere bloemist de moeite meer dan waard. Er hangen talloze voorbeelden van promotionele acties (van uiterst simpel tot zeer uitgewerkt), er zijn korte videofilmpjes van bloemisten die vertellen over hun aanpak. Ook is er een heuse ideeënwedstrijd.

In de week van 2 tot en met 6 oktober is de `Bloemist on the move'-stand te bezoeken op marktplaats Bleiswijk bij groothandelscentrum Terra Bleiswijk. Ook op het marktplaats-event Bleiswijk op dinsdag 6 oktober van 17.00 - 22.00 uur is de stand aanwezig.