FloraHolland


Nieuwe Cymbidiumbrochure met nog meer aanbod

FLORAHOLLAND (1 oktober 2009) - De onlangs verschenen Cymbidiumbrochure 2009/2010 biedt handelaren dit jaar een nog completer overzicht. Behalve het aanbod van Orient Orchid en Prins Orchidee staat nu ook het aanbod van Aphrodite Orchidee in de brochure en op een gezamenlijk ontwikkelde website. Samen vormen deze drie bedrijven de CGC-group, wat staat voor Cymbidium Growers Concepts. Tot voor kort was deze groep actief onder de naam Romantic Cymbidium. Orient Orchid, Prins Orchidee en Aphrodite Orchidee zijn 's werelds grootste producenten van cymbidiumarrangementen. Zij zetten hun producten af via FloraHolland.

Dit jaar staan er veel nieuwe artikelen in de brochure. Daarbij wordt ingespeeld op de trends per afzetregio in elementen als verpakking, kleur, toegevoegde waarde en feest- en themadagen. De drie bedrijven presenteren producten met toegevoegde waarde en bloemstukjes in geschenkverpakking. Door dat samen te doen, bieden ze hun klanten overzicht en daarmee maximaal gebruiksgemak.

Gelijktijdig hebben Orient, Prins en Aphrodite een nieuwe verkoopwebsite gelanceerd: www.cymbidiumgrowersconcepts.nl. Hier vinden in- en verkopers van cymbidium actuele informatie. Via de site kunnen ze rechtstreeks bestellingen plaatsen bij de drie individuele bedrijven. One stop shopping dus.
De brochure en de website zijn ook dit jaar tot stand gekomen in samenwerking met FloraHolland.

De CGC-group is ook vertegenwoordigd op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer in oktober. De aanvoerders delen daar een stand, direct na binnenkomst op de beursvloer bij de bloemenstand. Klanten zijn daar van harte welkom om het assortiment te bekijken. Afnemers worden benaderd en ontvangen de brochure. Zijn er vragen? Neem dan contact op met Lia van der Bijl (T 071-4094437) of Hans Struik (T 0297 39 24 66) van FloraHolland Connect.