Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos breidt management team uit

Eindhoven, 1 oktober 2009 - AAC Cosmos stelt Hanc Legtenberg (51) aan als MT-lid. Hanc Legtenberg zal zich met name concentreren op het verbeteren van de sales productiviteit van de organisatie. Daarnaast is hij actief betrokken bij het verbeteren van interne processen, waarbij de aandacht voor de verwachtingen en behoeften van de klant centraal staan.

Legtenberg heeft 24 jaar ervaring in de Nederlandse ICT-sector, waarvan het grootste deel in dienst van Simac. Hij heeft dat bedrijf mee helpen uitbouwen naar een volwaardige speler op de markt van ICT-infrastructuren. Legtenberg heeft bij Simac veel ervaring opgedaan in het samenvoegen van bedrijfsonderdelen, het opbouwen van dienstenportfolio's en het ontwikkelen van marktbenaderingen.

De afgelopen 9 jaar stond hij aan het roer van Advisie Computer Consultants B.V.. Ook hier hield hij zich bezig met verandermanagement en focus. Het bedrijf werd in 2006 en 2007 door Blauw Research uitgeroepen tot beste automatiseerder in Nederland op het gebied van beheer en services.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging werkt hij sinds 1 september bij AAC Cosmos. Zijn voornaamste taak is de coördinatie van het new business team. Daarnaast richt hij zich op de aansluiting tussen de sales- en operations afdelingen bij AAC Cosmos om ook via deze weg de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

"AAC Cosmos is een bedrijf met veel potentie, maar mag best vaker haar tanden laten zien", meent Legtenberg. "Alle ingrediënten zijn aanwezig om uit te groeien tot een invloedrijke dienstverlener op de Nederlandse markt op het gebied van het beheren en bouwen van ICT-infrastructuren. Het is mijn doel om alle kennis en kunde te mixen tot een strategie waar klanten voordeel bij hebben."

"Zowel AAC Cosmos als haar klanten kunnen profiteren van de competenties van Hanc", stelt Michaël Smeeman, directeur bij AAC Cosmos. "Hij weet hoe hij meerwaarde kan creëren in ICT-dienstverlening en hoe een bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie. Door zijn ervaring kan hij helder productsegmenten afbakenen en een marktbenadering definiëren. Dat is belangrijk voor de verdere groei van AAC Cosmos."

(347 woorden)