Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

1 oktober 2009

Virtuele openlucht ijsbaan geopend

NEUROCAMPUS OPENT HET SCHAATSSEIZOEN!

Nederlands grootste website voor braintraining, Neurocampus.nl, heeft vandaag haar virtuele ijsbaan geopend. De website is opgezet in de vorm van een studentencampus, waar nu in het midden een ijsbaan staat. En dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe hersenoefeningen bijgekomen zijn. In totaal meer dan 25 nieuwe, de meeste met drie verschillende niveaus. Dat betekent weer urenlang breinplezier op Neurocampus.nl.

Braintraining op de schaats

Op de virtuele ijsbaan en in de bijpassende thema-tent presenteert Neurocampus splinternieuwe hersenoefeniningen. Uiteraard gebaseerd op de schaatssport en de ijsshows. Hierbij wordt gebruik gemaakt van video-fragmenten, waardoor hersentraining nóg leuker wordt.

Nog meer nieuwe hersenoefeningen

Verspreid over de website komt de bezoeker ook nieuwe breinbrekers tegen in de vorm van 'Droedels'. Visuele doordenkers waar je wel even over na moet denken. Tegelijkertijd zijn aan 'Het Depot' meer dan 10 oefeningen toegevoegd. Al met al extra braintraining waar bezoekers menig verloren kwartiertje mee zoet zijn!

Over Neurocampus

Sinds de lancering van de website, nu 2 jaar geleden, is Neurocampus uitgegroeid tot dé uitgever van braintraining in Nederland. Talrijke partners, waaronder TNO en de HersenStichting hebben hieraan meegewerkt. Inmiddels omvat het palet aan publicaties een jaarlijkse Scheurkalender, een Breinboek, een Braintraining Magazine, een Braintraining Omnibus en een Braintraining Agenda.