Gemeente Roerdalen


Jan L'Ortye nieuwe gemeentesecretaris Roerdalen Jan L'Ortije.jpg

Met ingang van 1 oktober heeft Roerdalen een nieuwe gemeentesecretaris: Jan LâOrtye. De heer LâOrtye heeft ruime gemeentelijke ervaring.

De afgelopen jaren was hij werkzaam in de gemeente Sittard-Geleen onder meer als projectleider van de herindeling, afdelingshoofd bij openbare ruimte, bij het servicecenter, bij HRM en bij communicatie. Ook was hij programmamanager onder meer bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en bij het ontwikkelen van het wijkgericht werken en bij het klantcontactcentrum.

Het takenpakket van de nieuwe gemeentesecretaris van Roerdalen bestaat, naast de reguliere taken, onder meer uit de verdere planvorming en implementatie van het organisatieontwikkelingtraject. De gemeente Roerdalen maakt een omslag van een productgerichte organisatie naar een procesgerichte organisatie waarbij de burgers en bedrijven centraal staan. De inrichting van een KlantenContactCentrum (KCC) is daarbij een van de belangrijkste projecten. Ook zal de nieuwe gemeentesecretaris een rol spelen bij de verbouwing en uitbreiding van het gemeentehuis.

Â

De heer LâOrtye volgt de voormalige gemeentesecretaris mevrouw Willems-van Ulden op. Zij is sinds 1 mei jl. gemeentesecretaris in de gemeente Landgraaf.

Jan L'Ortye nieuwe gemeentesecretaris Roerdalen