FloraHolland


+ Overzicht benaderde softwareleveranciers

Cursus Inkopen op vestiging Rijnsburg weer van start

RIJNSBURG, 17 juli 2009 (persbericht) - Op donderdag 1 oktober aanstaande start de cursus `Inkopen' bij FloraHolland Rijnsburg weer. Alle belangrijke onderdelen van het inkopen en de verschillende processen en diensten van de veiling komen aan bod. Naast het kopen op de klok wordt er veel aandacht besteed aan het Kopen Op Afstand (KOA). Daarnaast worden assortiment, kwaliteit, bemiddeling en E-business ruimschoots behandeld. De praktijk is een belangrijk onderdeel van de cursus.

De cursus vindt plaats op de donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de mijnzaal in Rijnsburg. De cursusdata zijn 1 oktober, 8 oktober, 15 oktober, 22 oktober, 5 november, 12 november, 19 november en 26 november. De prijs van deze cursus is 225 euro (exclusief BTW), inclusief cursusmateriaal. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk bieden in september en oktober ook een cursus `Inkopen' aan.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met veilingmeester Koos Heemskerk, T 071-409 49 65, E koosheemskerk@floraholland.nl