Provincie Overijssel

Prijswinnaars ontstressprijsvraag Dag van Overijssel

De prijswinnaars met commisaris van de Koningin Geert Jansen Drie winnaars ontvingen deze week uit handen van Commissaris van de Koningin Geert Jansen een relaxarrangement voor twee bij Plattelandsprijswinnaar Boerderij Spa. De winnaars raadden het juiste aantal stressballen op de Dag van Overijssel.
Met ruim duizend inzendingen voor de `ontstressprijsvraag' trok de stand van Werken bij provincie Overijssel een groot aantal bezoekers op de Dag van Overijssel 19 september.

Campagne
De prijsvraag is ingezet in aansluiting op de campagne die de provincie onlangs heeft ingezet om zich als aantrekkelijke werkgever te profileren. De eerste en meest ludieke boodschap uit een reeks van vier in deze campagne luidt: `Nooit meer stress of overwerk? Bij ons dus niet!'. Eind volgende week zal de volgende stelling in de landelijke media verschijnen.

Onderonsje
De prijsuitreiking ging gepaard met een gezellig onderonsje tussen prijswinnaars en Commissaris van de Koningin Geert Jansen. Enthousiasme was er alom. Niet alleen over de prijs -driemaal een relaxarrangent `Dennen, Water en Klei' bij Boerderij Spa in Nutter voor twee- maar ook over de Dag van Overijssel.