VVD


30-9-2009

VVD zet met nieuwe website de toon.

Vanaf 1 oktober is VVD.NL volledig vernieuwd. De nieuwe VVD-website ziet er niet alleen anders uit, maar laat de VVD ook online beter zien: Duidelijk, modern en met lef.

De nieuwe website is het sluitstuk van een omslag in de partij onder leiding van Ivo Opstelten. Met een professionele, moderne permanente campagne is de VVD nu klaar voor verkiezingen.

VVD: partij met een mening

De VVD presenteert zich -ook online- als een partij met standpunten. Standpunten en stellingen staan ook centraal in de permanente campagne van de VVD: met prikkelende stellingen proberen we discussie los te maken over de standpunten die de VVD inneemt. Heldere keuzes om échte problemen op te lossen. Op de nieuwe website is álles een standpunt: nieuwsberichten zijn bijvoorbeeld `actuele' standpunten.

VVD: we gaan graag in debat

De VVD is een open en democratische partij. Op de nieuwe website gaan we verder dan ooit door bezoekers (kiezers) mee te laten werken aan de website. Op ieder standpunt kan gereageerd worden. We vragen van de bezoeker óók een standpunt in te nemen: "eens of oneens?" Daarna kan men uitgebreider reageren. De VVD-standpunten worden niet alleen voorzien van reacties van bezoekers, maar de bezoekers bepalen ook mede wat er op de website aangeboden wordt. Op de beginpagina: staan de rubrieken `veelbesproken standpunt', 'meest beoordeeld' en `meest recente reactie'. De bezoekers bepalen wat er in deze rubrieken komt te staan.

VVD: moderne partij

De VVD is klaar voor verkiezingen. Landelijk het liefst zo snel mogelijk en we zijn klaar voor de Raadsverkiezingen op 18 november en 3 maart. De VVD-website zal een centrale rol gaan vervullen binnen onze online campagne. Daarom krijgen (youtube-)filmpjes een prominente plaats op de website. Ook kan ieder artikel door bezoekers worden `gedeeld'door dit artikel te linken aan discussie-websites als Linked-in, Twitter, Nujij, en andere `social media'. VVD. Zeker nu.