FloraHolland


FloraHolland Briljant voor Cor Bouwman

Naaldwijk (1 oktober 2009) - Op 29 september werkte Cor Bouwman 40 jaar bij FloraHolland Naaldwijk. Woensdag 30 september vierde hij dit jubileum en werd hij door voorzitter Gerrit Ravensbergen blij verrast met een echte FloraHolland Briljant. Zijn gezin en naaste collega's waren hierbij aanwezig. Er volgde een drukke receptie met veel collega's van toen en nu.

Cor Bouwman begon zijn carrière bij FloraHolland veertig jaar geleden als parttime verdeler. Na een aantal verschillende functies werk hij nu als accountmanager Huisvesting FM en verantwoordelijk voor het facilitaire beheer van ABC Westland in Poeldijk en Horti Business Centre in Naaldwijk. Sinds enige jaren ook nog het aanspreekpunt voor huurders van bedrijven op TPW 1 en 2. Naast zijn werk bij de veiling was hij sinds 1974 vrijwilliger bij de bedrijfsbrandweer van FloraHolland. Vanaf 1983 tot 2007 was hij daar bevelvoerder van.

Fotobijschrift: Voorzitter Gerrit Ravensbergen reikt de FloraHolland Briljant uit aan Cor Bouwman onder toeziend oog van diens echtgenote.