Gemeente Haaren


Rectificatie Commissie voor Behandeling van Bezwaar- en Beroepschriften

Rectificatie Commissie voor Behandeling van Bezwaar- en Beroepschriften

regelgeving.jpg
In het bericht 'Commissie voor voor Behandeling van Bezwaar- en Beroepschriften' in De Leije van week 40 is een foutje geslopen. De tijden van de hoorzittingen waren per ongeluk omgewisseld. Het juiste bericht leest u hieronder. Excuses voor het ongemak.

Commissie voor Behandeling van Bezwaar- en Beroepschriften

Op maandag 5 oktober 2009 komt de commissie voor behandeling van bezwaar- en beroepschriften bijeen in het gemeentehuis, voor behandeling van het navolgende:

: moet zijn 18.00 uur:

hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van de heer de heer mr. K.W.H. Albert van Bogaerts & Groenen advocaten, namens de heer M.H.J.M. van Asseldonk, wonende aan de Udenhoutseweg 41 te Helvoirt, tegen het besluit van het college van 6 juli 2009, verstuurd op 15 juli 2009, over het toekennen van planschadevergoeding aan de eigenaren van de percelen De Gijzel 22a, 24 en 31 te Helvoirt.

: moet zijn 17.15 uur:

hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van mevrouw E. Vorstenbosch, wonende aan de Leunisdijk 15a te Esch, tegen het besluit van het college van 15 juli 2009, verstuurd op 17 juli 2009 over het regelen en bekostigen van het leerlingenvervoer voor Sven Ermen voor het schooljaar 2009/2010.