Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Inwoner van Oude-Tonge mishandeld

Kortenhoef, 01-10-2009 o In de nacht van woensdag 30 september op donderdag 1 oktober werd een 59-jarige man mishandeld op de Kerklaan.

Een 59-jarige inwoner van Oude-Tonge was rond 02.30/03.00 uur door een taxi afgezet bij de kruising Leeuwenlaan/Zuidereinde. De man was op een bankje gaan zitten om een vriend te bellen die hem zou ophalen. Toen hij op het bankje zat, werd hij aangesproken door twee mannen. Zij zeiden hem wel naar huis te willen brengen. De 59-jarige man weigerde dit en liep weg richting de Kerklaan. De twee mannen liepen hem achterna en sloegen hem in elkaar. Ook beroofden ze hem van zijn geld. Twee personen in een auto zagen de man op de rijbaan liggen en waarschuwden de hulpdiensten. De man werd met een gebroken neus en meerdere kneuzingen overgebracht naar Tergooiziekenhuizen.

Signalementen:
Een blanke man met lang krullend blond haar. Hij was ongeveer 1.90 meter lang. De andere man heeft een lichtgetint uiterlijk en was ongeveer 1.75 meter lang. Hij had een witte pet op.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.