FloraHolland


Sfeervolle najaarsshow bij FloraZON in Venlo

VENLO (1 oktober 2009) - Zondag 27 en maandag 28 september jl. organiseerde Cash & Carry FloraZON in Venlo de eerste najaarsshow van dit jaar. Thema van de show was `Let it be... Glamorous'. Buiten waren het nog bijzonder mooie nazomerse dagen, binnen stonden al twee grote kerstbomen en was de sfeerverlichting aan. De centrale hal was omgetoverd in een bijzonder sfeervolle kerstsetting. Twee kerstbomen van maar liefst zes meter hoog waren naast de traditionele verlichting en ballen ook aangekleed met mooi bloemwerk. Een lange tafel in de centrale hal was een echte eyecatcher. Het leuke van deze tafel was dat hij vol arrangementen en bloemwerk stond die boordevol tips en ideeën zaten die bloemisten direct konden gebruiken voor hun eigen winkel. Ook de zes etalages die gepresenteerd werden zorgden voor volop inspiratie voor het najaar en de kerst.
Om echt alle zintuigen te prikkelen was aromatiseren.nl aanwezig. Zij hadden speciaal voor deze show een nieuwe geur ontwikkeld die subtiel door het hele centrum verspreid werd. Bloemisten konden hier ook direct een geur voor hun eigen kerstshow uitzoeken.

`Bloemist on the move'
Ook de nieuwe campagne `Bloemist on the move', een gezamenlijk project van Bloemenbureau Holland (BBH) en de VBW, was in Venlo te zien. Een uitbundig met bloemen gestylde Fiat 500 en drie opvallende reclamezuilen trokken volop aandacht in het kader van de campagne. Een vierde reclamezuil rond deze campagne vindt u trouwens in de Ontmoetingsruimte Roos van FloraHolland Venlo. Dit actieprogramma is vooral bedoeld om de onderlinge inspiratie te verhogen en zo mooie nieuwe initiatieven te laten ontstaan. Als onderdeel van deze campagne stond bij FloraZON een Tip-zuil, waarop bloemisten onderling handige tips konden uitwisselen. Daar maakten de bloemisten veelvuldig gebruik van. De winnaar van het beste idee mag dan ook een maand lang in de vrolijke Fiat 500 rondrijden waarbij zijn eigen portret terug komt in de belettering.
De volgende halteplaats van deze actie is deze week marktplaats Bleiswijk.

Meer informatie over de nieuwe campagne `On the move' vindt u op de site van BBH www.flowercouncil.org, de foto's van de Kerstshow zijn te vinden op www.florazon.nl