Gemeente Langedijk


* Nominaties voor vrijwilligers van het jaar weer welkom

Nominaties voor vrijwilligers van het jaar weer welkom


01 okt 2009 -
De Langedijker Vrijwilligersprijs wordt dit jaar op donderdag 10 december uitgereikt. Iedereen kan tot 11 november een volwassen vrijwilliger en/of een jongere vrijwilliger nomineren bij de gemeente Langedijk.
Er zijn twee prijzen te verdelen: de Langedijker Vrijwilligersprijs voor personen vanaf 25 jaar en de `aanmoedigingsprijs jeugdige vrijwilliger tot 25 jaar'. Bij het toekennen van de prijs voor vrijwilligers vanaf 25 jaar wordt gekeken naar het aantal jaren dat de vrijwilliger actief is, de tijd die wekelijks wordt besteed aan het vrijwilligerswerk en of de vrijwilliger zich inzet op meerdere gebieden. Alle verenigingen en organisaties waarvan bekend is dat ze met vrijwilligers werken, maar ook inwoners die niet aan een vereniging zijn gebonden kunnen een voordracht doen. Tijdens een feestelijke Vrijwilligersavond voor vrijwilligers op 10 december worden de prijzen uitgereikt. De Langedijker Vrijwilligersprijs is een initiatief van Rabobank Alkmaar en omstreken en de gemeente.

Kampioenen gezocht
Naast vrijwilligers worden tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersavond ook altijd de sporters in het zonnetje gezet die een aansprekende prestatie hebben neergezet door Nederlands of Europees Kampioen te worden of zelfs een wereldtitel te behalen. Wilt u een sporter aanmelden die Langedijk op die manier op de (inter-)nationale sportkaart heeft gezet? Meldt u dan bij mevrouw Y. Bloos van de gemeente, telefoon (0226)334433 of info@gemeentelangedijk.nl).