RTL Group

Ajax en PSV live op UEFA Europa League-avond bij RTL 7

Donderdag 1 oktober is de tweede speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League. De Nederlandse clubs waren bij de start van de opvolger van de UEFA Cup al redelijk succesvol. Hoe doen onze jongens het op de tweede UEFA Europa League-avond in Europa? De kijker kan het bij RTL 7 op de voet volgen. Vanaf 19.00 uur wordt de wedstrijd tussen PSV en het Roemeense CFR 1907 Cluj live uitgezonden. Daarna start live het duel tussen Anderlecht en Ajax en vanaf 23.00 uur zijn uitgebreide samenvattingen van de wedstrijden Ventspils sc Heerenveen en FC Twente
- Steaua Boekarest te zien bij de tweede voetbalzender van Nederland. In deze laatste uitzending zitten ook alle doelpunten van de overige duels uit de UEFA Europa League.

Humbero Tan presenteert de UEFA Europa League-avond bij RTL 7. Naast hem zit Aad de Mos voor het analyseren van de wedstrijden. Het commentaar bij de wedstrijd PSV - CFR 1907 Cluj komt van Vincent Schildkamp, Leo Driessen verslaat Anderlecht Ajax.

Uitzending RTL 7,
18.00 uur Voorbeschouwingen
19.00 uur live PSV - CFR 1907 Cluj
21.00 uur live Anderlecht - Ajax
23.00 uur Samenvattingen

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.