SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland


123subsidie.nl biedt ondernemers overzicht van subsidiemogelijkheden

Het SNN lanceert vanaf 1 oktober de nieuwe site 123subsidie.nl De nieuwe site biedt een overzicht van subsidiemogelijkheden voor ondernemers in Noord-Nederland. Niet alleen vindt de ondernemer op deze site subsidieregelingen van het SNN, maar wordt ook doorverwezen naar organisaties als de KvK Noord-Nederland, Syntens, NOM en SenterNovem.

In 3 stappen
Als ondernemer wil je, voor je een product in de markt zet, wel weten of het kans van slagen heeft. Via het SNN kan een deel van de kosten voor een haalbaarheisdonderzoek, gesubsidieerd worden. Via 123subsidie.nl kan de ondernemer nu in 3 stappen achterhalen welke subsidieregeling van toepassing is voor zijn haalbaarheidsonderzoek.

Kick off
Max van den Berg lanceert op 1 oktober, als voorzitter van het SNN, de nieuwe site 123subsidie.nl. Na de officiele lancering in Kaap Hoorn (Groningen), kunnen ondernemers ter plekke de drie stappen doorlopen om te kijken voor welke subsidie ze in aanmerking kunnen komen. Kijk vanaf 1 oktober op 123subsidie.nl voor al uw subsidiemogelijkheden in Noord-Nederland!