Senternovem

24-09-2009 | Impressie New business, Green business Hilversum

Op 23 september 2009 vond in Hilversum de tweede New Business, Green Business bijeenkomst plaats. De middag was georganiseerd door het programma Milieu & Technologie van SenterNovem in samenwerking met de BMD Centraal Nederland. De opkomst was wederom hoog: circa 60 belangstellenden, vrijwel allen MKB ondernemers.

Gastheer was de Brakel intereurgroep, die liet zien hoe je maatschappelijk verantwoord systeemwanden, deuren en bureaumeubelen kunt maken en juist daarmee ook de concurrentie met het buitenland aankunt: je kunt echt maatwerk leveren.

Verhuisbedrijf Pot lichtte toe hoe je maatschappelijk verantwoord een verhuisbedrijf runt. Vooral het verantwoord omgaan met medewerkers stond centraal. Plezier in je werk, betrokkenheid van de medewerkers, trots op waar je als medewerker mee bezig bent bleken sleutelbegrippen te zijn. Als je dan de inspanningen die je op dit gebied realiseert ook naar de buitenwereld kenbaar maakt -zoals in dit soort bijeenkomsten, maar bijvoorbeeld ook door deel te nemen in regionale platforms-, zul je ervaren dat dat ook goed is voor de orderportefeuille. Opdrachtgevers blijken dan ook andere aspecten dan alleen de prijs in hun gunning mee te nemen.

Meer informatie

New business, Green business