FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer maakt nieuwe inkopers wegwijs

AALSMEER, 7 juli 2009 (persbericht) - Op donderdag 24 september 2009 start de cursus `Inkopen' bij FloraHolland Aalsmeer. Klanten krijgen de kans om zich (verder) te bekwamen in het inkopen van bloemen en planten op de klok. Ook komen de veilingprocessen en -diensten uitgebreid aan bod. Zo helpt de veiling (aspirant-)inkopers om breder en slagvaardiger inzetbaar te worden.

In tien weken leren deelnemers iedere donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur de fijne kneepjes van het vak. Alle belangrijke thema's komen aan bod: de verschillende inkoopmogelijkheden, het keuren van producten, assortiment, kwaliteit en e-business. Ook wordt er uitgebreid geoefend met inkopen op de snijbloemenklok, de potplantenklok en via Kopen op Afstand.

De cursus wordt geleid door deskundigen van FloraHolland Aalsmeer in samenwerking met Floweracademy.nl, de specialist in cursussen voor (toekomstige) medewerkers in de sierteeltsector. Ook komen ervaren praktijkmensen aan het woord.

Deelname kost 275 euro per persoon (inclusief opleidingsmaterialen). Meer informatie en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via telefoonnummer 0297-398802. Vanwege grote belangstelling wordt geĂŻnteresseerden geadviseerd om zich tijdig in te schrijven.