Delixl

Deli XL introduceert Miscea in de foodservice markt

Goede handhygiëne is voor iedereen in horeca, catering en zorg een belangrijk en actueel onderwerp. Tijdens de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair introduceerde Deli XL als eerste in foodservice een innovatief en aantrekkelijk concept voor handhygiëne: het Miscea systeem. Miscea combineert de functionaliteit van een waterkraan en een dispenser van maximaal drie verschillende vloeistoffen in één ontwerp. Kruisbesmetting is uitgesloten door de volledig touch free bediening.

Miscea heeft in samenwerking met de gezondheidszorg een concept ontwikkeld dat de handhygiëne verbetert. Zowel door de stimulerende werking van het gebruik van zeep en alcohol als door de volledig touch-free bediening. Het ontwerp combineert zeep en alcohol in één apparaat. De diverse functies van de kraan zijn simpelweg te activeren door de hand in de buurt van de infrarood sensoren te houden. Niet aanraken betekent geen kruisbesmetting. Dit is voor organisaties in de foodservice een belangrijk aandachtspunt.

Jan Kroes, formulemanager Non-Food bij Deli XL: "Niet alleen de innovatie op het gebied van handhygiëne is voor Deli XL belangrijk om de Miscea in haar assortiment op te nemen. Dit systeem draagt ook bij aan verantwoord waterverbruik. Het maakt een waterbesparing tot 70% in vergelijking met een normale kraan haalbaar. Daarnaast is dankzij de vaste dosering ook het verbruik van andere producten, zoals zeep, aanzienlijk lager."

Dit voorjaar ontving de Miscea een prestigieuze Red Dot Design Award. Een internationale jury van experts kende aan de Miscea de onderscheiding `best of the best' toe voor het product design.

Voor nadere informatie en/ of opvragen van meer foto´s:

Simon de Ridder, Communicatiemanager Deli XL

Telefoonnummer: (0318) 678 662 / (06) 51 288 020

E-mailadres: simon-de.ridder@delixl.nl

Maaike Strack van Schijndel, Miscea

Telefoonnummer (06) 4280 9928

E-mailadres: maaike.strackvanschijndel@miscea.com