Delixl
Deli XL introduceert Miscea in de foodservice markt
Goede handhygiëne is voor iedereen in horeca, catering en zorg een
belangrijk en actueel onderwerp. Tijdens de jaarlijkse Deli XL
Foodservice Fair introduceerde Deli XL als eerste in foodservice een
innovatief en aantrekkelijk concept voor handhygiëne: het Miscea
systeem. Miscea combineert de functionaliteit van een waterkraan en
een dispenser van maximaal drie verschillende vloeistoffen in één
ontwerp. Kruisbesmetting is uitgesloten door de volledig touch free
bediening.
Miscea heeft in samenwerking met de gezondheidszorg een concept
ontwikkeld dat de handhygiëne verbetert. Zowel door de stimulerende
werking van het gebruik van zeep en alcohol als door de volledig
touch-free bediening. Het ontwerp combineert zeep en alcohol in één
apparaat. De diverse functies van de kraan zijn simpelweg te activeren
door de hand in de buurt van de infrarood sensoren te houden. Niet
aanraken betekent geen kruisbesmetting. Dit is voor organisaties in de
foodservice een belangrijk aandachtspunt.
Jan Kroes, formulemanager Non-Food bij Deli XL: "Niet alleen de
innovatie op het gebied van handhygiëne is voor Deli XL belangrijk om
de Miscea in haar assortiment op te nemen. Dit systeem draagt ook bij
aan verantwoord waterverbruik. Het maakt een waterbesparing tot 70% in
vergelijking met een normale kraan haalbaar. Daarnaast is dankzij de
vaste dosering ook het verbruik van andere producten, zoals zeep,
aanzienlijk lager."
Dit voorjaar ontving de Miscea een prestigieuze Red Dot Design Award.
Een internationale jury van experts kende aan de Miscea de
onderscheiding `best of the best' toe voor het product design.
Voor nadere informatie en/ of opvragen van meer foto´s:
Simon de Ridder, Communicatiemanager Deli XL
Telefoonnummer: (0318) 678 662 / (06) 51 288 020
E-mailadres: simon-de.ridder@delixl.nl
Maaike Strack van Schijndel, Miscea
Telefoonnummer (06) 4280 9928
E-mailadres: maaike.strackvanschijndel@miscea.com