Gemeente Noordenveld


MMP EN HOTEL KARSTEN WINNEN ONDERNEMERSPRIJS 2009!

Gepubliceerd op: 19 september 2009

Tijdens de opening van de Jaarbeurs van het Noorden op vrijdag 18 september is door burgemeester Hans van der Laan voor de zevende keer de Ondernemersprijs Noordenveld uitgereikt. Dit jaar zijn MMP uit Roden en Hotel Karsten uit Norg uitgeroepen tot de winnaars van de Ondernemersprijs Noordenveld 2009. Net zoals vorig jaar heeft het gemeentebestuur gekozen om niet één, maar twee bedrijven te onderscheiden. Dit jaar een kennisintensief- en een horecabedrijf. Beide winnaars zijn innovatief, dynamisch en maatschappelijk betrokken aldus het juryrapport.

MMP

André Varma, directeur van MMP BV, ontving uit handen van burgemeester Hans van der Laan de prijs. IT-bedrijf MMP is actief op het gebied van software-ontwikkeling, ticketing en tele-sales. Het juryrapport spreekt van een hoogwaardig, innovatief kennisbedrijf dat in staat is om de nieuwste internettechnologieën te vertalen in de werkelijke wereld. De toepassingen daarvan zijn zichtbaar in tastbare producten, zoals tickets voor evenementen, sportwedstrijden of theater. Daarnaast heeft de jury waardering voor het feit dat MMP ideële stichtingen ondersteund.

Hotel Karsten

Ook Kees en Cella Schouten van Hotel Karsten mochten dit jaar de prijs in ontvangst nemen. In het juryrapport wordt het echtpaar geroemd om de passie voor het vak. Gedreven, betrokken en gastvrij: dat zijn deze ondernemers volgens de jury. Door goed naar de gasten te luisteren en hun wensen te vertalen in een onderscheidend horeca-aanbod heeft het ondernemersechtpaar ambitie laten zien!