Ingezonden persbericht



Persbericht
Amsterdam, 2 september 2009

The Man with the Pan introduceert smaakmakers met een zuiver karma

The Man with the Pan introduceert tijdens de Week van de Smaak de eerste van een reeks unieke smaakmakers: FLAVORBASE INDIA, FLAVORBASE MEXICO en FLAVORBASE JAPAN. Deze bijzonder en natuurlijke condimenten zijn de basis voor tientallen heerlijke, simpele en gezonde gerechten. In het Smakenlab in Amsterdam organiseert The Man with the Pan het weekend van 19 en 20 september kookdemo's met de Flavorbases.

De Passie
De producten van The Man with the Pan zijn ontstaan uit de passie van een reizende chef voor authentieke smaken. Van over de hele wereld nam The Man with the Pan kennis over inheemse kruiden en specerijen mee en ontwikkelde in zijn Flavorlab kruidencomposities op basis van verschillende oliën die het voor elke thuiskok makkelijk maken een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Het Vakmanschap
Het toevoegen van kruiden en specerijen aan olie (infusie) is een eeuwenoude kunstvorm die vooral werd toegepast voor medicinaal gebruik. Als saucier en chef-kok vond The Man with the Pan deze techniek opnieuw uit. Om efficiënt te kunnen werken, ontwikkelde hij zijn eigen natuurlijke condimenten die zijn keukenteams gebruikten om snel authentieke en smaakvolle wereldgerechten te kunnen maken.

Deze zuivere smaakmakers produceert hij nu voor de consument. De Flavorbases zorgen ook in de keuken thuis voor gemak zonder af te doen aan gezondheid of smaak!

De Flavors
De eerste smaken die op de markt verschijnen, zijn:

Flavorbase India - Arachide- en cocosolie met een compositie van 20 verschillende kruiden en specerijen waaronder kaneel, foelie en korianderzaad.
Flavorbase Mexico - Arachideolie met een compositie van verschillende kruiden en specerijen waaronder komijn, oregano en gebrande rode pepers. Flavorbase Japan - Arachide-, sesam- en rijstvliesolie met een compositie van verschillende kruiden en specerijen waaronder geroosterde knoflook, gember en mierikswortel.

Met de snelle recepten voor koken met deze zuivere smaakmakers op www.themanwiththepan.tv is het bereiden van een authentiek wereldgerecht nog maar een kwestie van minuten.

Meer informatie over de producten van The Man with the Pan en tijden van de demo's en proeverij vindt u op www.themanwiththepan.tv.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht