Zilt en Zalig heeft Nederlandse Primeur, de franse oester Prat Ar Coum


Nu niet meer alleen voor de Fransen zelf

CULEMBORG, 20090918 -- Ze hebben het goed verborgen weten te houden, de Fransen. Tot op heden was de Prat Ar Coum alleen te proeven als je op vakantie in Bretagne was, bij een oesterkraam of zo'n typisch Bretons restaurant. Maar Zilt en Zalig heeft de Nederlandse primeur gekregen via haar distributeur Adri Mossel.

Zilt en Zalig heeft namens de distibuteur Adri Mossel uit Zeeland de primeur gekregen Nederland kennis te laten maken met deze verfijnde en subtiele oester. Dit doen zij, heel toepasselijk, tijdens de Smaakparade 2009 op het Stadslandgoed de Kemphaan.

Oesterman Marcus van den Noord, (www.ziltenzalig.nl) is hier aanwezig en opent ter plekke de oester waar Yvon Madec jarenlang gouden medailles mee heeft gewonnen op de landbouwbeurs van Parijs.

Tijdens deze Smaakparade verteld hij u graag alles over de diversiteit aan oesters en laat u denken dat Frankrijk ineens héél dichtbij is.

De smaakparade is van 18 t/m 20 september 2009, Stadslandgoed de Kemphaan, van 11:00 tot 18:00.

Kom het zelf beleven!





Ingezonden persbericht