Gemeente Gilze en Rijen

17 september in gemeentehuis

Gerard Kemkers is gastspreker op ondernemersavond in Rijen

In het gemeentehuis in Rijen vindt op donderdagavond 17 september 2009 de jaarlijkse ontmoeting plaats tussen ondernemers uit Gilze en Rijen en het gemeentebestuur. Speciale gast op deze bijeenkomst is Gerard Kemkers, succesvol schaatscoach, die zijn team voorbereidt op de Olympische Winterspelen in 2010.

In de raadzaal van het gemeentehuis praat Kemkers op zijn karakteristieke wijze over onderwerpen als talentontwikkeling, het omgaan met tegenslagen, teambuilding en samenwerking. Ondersteund door beeldmateriaal vertelt hij zijn ervaringen met het coachen en opleiden van de beste schaatsers ter wereld. Zijn visie is helder, zijn werkwijze ondoorgrondelijk. Ze vormen een inspiratiebron voor ondernemers.

Alle ondernemers uit de gemeente Gilze en Rijen zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. De organisatie is in handen van het Gilze en Rijens Industrieel Contact (GRIC) en de gemeente Gilze en Rijen.

De jaarlijkse ontmoeting tussen de plaatselijke ondernemers en het gemeentebestuur op 17 september 2009 begint om 20.00 uur. De raadzaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Datum bericht: 01 september 2009