Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Arnhem, 14 september 2009

BUSIOP Nederland verhuist hoofdkantoor

BUSIOP Nederland heeft afgelopen weekend het hoofdkantoor verplaatst van de huidige locatie in Arnhem centrum naar een nieuwe locatie in Arnhem Noord. Gezien de voortdurende ontwikkeling van de formule en de groei van het aantal kantoren en zelfstandigen is de vestiging in het centrum van Arnhem overbodig geworden. In de begin periode bestond het team van BUSIOP Nederland vooral uit medewerkers die verantwoordelijk waren voor de ondersteuning van de franchisenemers, inmiddels worden de diensten voornamelijk verzorgd door enkele van de aangesloten Zelfstandig Specialisten. Er is nu gekozen voor vestiging aan de Koningsweg 26 te Arnhem, dit betreft een kleinere locatie waarbij gebruik zal worden gemaakt van de vestiging in Veenendaal voor het voeren van besprekingen.
BUSIOP is in de laatste periode behoorlijk gegroeid en heeft vestigingen in o.a. Veenendaal, Zwolle, Emmeloord, Rijswijk, Voorburg en Delft. BUSIOP is een unieke formule voor samenwerkende zelfstandig ondernemers in zakelijke dienstverlening, met op diverse locaties Full-Servicekantoren. Bij BUSIOP kan een opdrachtgever (zowel MKB als particulier) terecht voor de volledige zakelijke dienstverlening van administratie tot jurist. Een BUSIOP kantoor is voor een MKB-er te vergelijken met de staffunctie zoals deze in grote ondernemingen bestaat. "BUSIOP: Volledige dienstverlening achter één deur".
De aangesloten Zelfstandig Specialisten richten zich hierbij op hun core-business en indien nodig schakelen zij een collega in voor verdere ondersteuning van de klant. In de BUSIOP organisatie werken de (eenmans)bedrijven professioneel zelfstandig, maar niet alleen.
Voor de diverse bestaande locaties zijn wij nog opzoek naar Zelfstandig Specialisten in zakelijke dienstverlening die onze teams komen versterken. Heeft u interesse om deel uit te maken van onze dynamische teams, neemt u dan contact op met een van de kantoorhouders.
"Onder zzp'ers is grote behoefte aan gestructureerde samenwerking, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Dit eventueel aangevuld met een professionele betaalbare kantooromgeving. BUSIOP regelt alles waardoor er een win-win situatie ontstaat. Om onze groei naast de huidige vestigingen verder vorm te kunnen geven zijn wij op zoek naar gedreven en ondernemende kantoorhouders. Wilt u meer weten over wat het betekent om uw eigen BUSIOP Full-Servicekantoor te hebben, neemt u dan contact op met BUSIOP Nederland.