Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem - Rijbewijs ingevorderd                        |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 13 september een 25-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man werd aangehouden en blies op het politiebureau een promillage van 1,5. Hij kreeg een rijontzegging van zeven uur.


De politie zag de man tijdens een controle omstreeks 1.15 uur rijden op de Hoofdstraat in Gaanderen. De automobilist reageerde op een stopteken van de politie. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed van alcohol was. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,5 blies. Het rijbewijs van de man is ingenomen en hij kreeg een rijontzegging van zeven uur. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

|     |Heelweg - Vechtpartij tijdens stapavond                   |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 13 september twee mannen aangehouden die bij een vechtpartij betrokken waren in een uitgaansgelegenheid in Heelweg.


Omstreeks 2.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een vechtpartij. Bij de uitgaansgelegenheid trof de politie een 24-jarige man uit Winterswijk en een 18-jarige man uit de gemeente Aalten. De mannen hadden licht letsel opgelopen zoals een afgebroken tand en een opgezwollen bovenlip. De politie heeft beide mannen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt de exacte toedracht van de vechtpartij.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --