XS4ALL


XS4ALL Awards uitgereikt

10-09-2009


Donderdag 10 september 2009 zijn de winnaars van de XS4ALL Awards bekend gemaakt tijdens het internationale golftoernooi Dutch Futures in Halfweg.
Het Haarlemse bedrijf Netco heeft de Business Partner Award in de wacht gesleept met de dienst "DSL stapelen". Bluem uit Breukelen kreeg de Sustainability Award voor hun product "Digitale nota via de bank". XS4ALL feliciteert beide bedrijven van harte.

Netco beveiligt sinds 1996 computersystemen en computernetwerken in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf heeft een slimme oplossing bedacht voor bedrijven die op hun locatie een hogere bandbreedte willen die daar niet verkrijgbaar is. Door twee of meerdere (maximaal 15) DSL-verbindingen te stapelen wordt het mogelijk om te internetten met de snelheid van glas.

De specialisatie van Bluem is het digitaal presenteren en distribueren van facturen, salarisstroken en uitkeringsspecificaties. Hun "Digitale Nota" vervangt de papieren factuur, acceptgiro, incassonota, aanslag, loon- of pensioenstrook, en verzekeringspolis. Alle internetbankierders kunnen via de Digitale Nota deze papieren digitaal ontvangen. Goed voor het milieu dus.

Het is de eerste keer dat XS4ALL deze Awards uitreikt. Met de Awards wil XS4ALL partners en zakelijke klanten belonen voor innovatieve ideeën, excellente service en duurzame, technisch hoogwaardige oplossingen. XS4ALL gaat de XS4ALL Business Partner Award en de XS4ALL Sustainability Award jaarlijks uitreiken.

Lees meer over de XS4ALL Awards 2009

Jury
De winnaars van Bluem en Netco met de directeur van XS4ALL (midden)


---

Jury

De jury: Esther Raats en Leen Zevenbergen

Esther Raats-Coster studeerde in 1992 af aan Hogere Hotelschool Leeuwarden. Van 2004 tot 2008 was zij eigenaar-directeur van Bandridge Europe NV en in 2006 werd zij gekozen tot "Zakenvrouw van het Jaar". Momenteel is Esther voorzitter van PZO, bekleedt ze adviesfuncties bij onder meer YesDelft! en de Baak en sinds maart 2009 is Esther directeur van de stichting Talent naar de Top . Deze stichting spoort werkgevend Nederland aan om meer vrouwen in topposities te benoemen . Esther combineert haar functies met haar drukke gezin met 3 kinderen.

Leen Zevenbergen maakte als oud-directeur bij Roccade en Origin naam als mensenmanager. Ook is hij auteur van de bestseller 'En nu laat ik mijn baard staan'. Dit boek werd uitgeroepen tot Managementboek van 2007. Zevenbergen was oorspronkelijk accountant, maar werd met de oprichting van Bolesian ondernemer. Hij richtte vervolgens nog circa 20 bedrijven op, waaronder Made in Scotland en The Dutch. Voor Raden van Bestuur van grote ondernemingen is hij nog steeds met zijn team een denktank, klankbord, coach en initiator op met name het gebied van ondernemerschap.